Licentiehouders

 

ABC Toepassen: licentiehouders

Licentiehouders zijn commerciële organisaties die een deel van hun dienstverlening met het ABC Model invullen. Een hoge mate van professionaliteit in advies en implementatie, in combinatie met continue, actuele kennis op het gebied van het ABC model en koopgedrag zijn voorwaarden voor accreditatie.


Als u geïnteresseerd bent in een licentie kunt u meer informatie aanvragen via info@abcmodel.net.


ABC kennis verwerven: Onderwijs Instellingen

Onderwijs Instellingen zijn niet-commerciële organisaties die het ABC Model op verschillende wijze hebben opgenomen in hun onderwijsprogramma’s en/of bijdragen aan de ontwikkeling van kennis rond het ABC Model. Ook een gastdocentschap over het model en de praktische toepassingen daarvan behoort tot de mogelijkheden.


Verdere ontwikkeling van kennis van klantgedrag vinden wij belangrijk. Wij zijn daarom altijd op zoek naar mogelijkheden om bij te dragen aan opleidingsprogramma’s en staan open voor onderzoeksvoorstellen. Neem gerust contact met ons op.

 

LICENTIEHOUDERS

Business Whisperers (www.businesswhisperers.com) is licentiehouder.

Business Whisperers past het ABC-model toe bij hun klanten, door de filosofie, en de fasering binnen het ABC-model te gebruiken bij het definieren van nieuwe waarde-proposities voor klanten, het verbeteren van verkoopprocessen en pipeline management, en de klant-communicatie.


ONDERWIJS

Customer Insights Center, Rijksuniversiteit Groningen

AOG School of Management

Academie voor Handelaren

Hoge School Arnhem en Nijmegen

Licentiehouders

onderwijs